ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ARTICON - Ανακαίνιση κατοικίας, Αρχιτέκτονες–διακοσμητές

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Σχεδίαση από έμπειρους αρχιτέκτονες, διακοσμητές και ενημέρωση από στελέχη με ειδικότητα στο χώρο της κατοικίας.
 • Άρτια και προσεκτική τοποθέτηση μόνο από ειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας.
 • Επιλογή υλικών φιλικών προς το περιβάλλον.
 • Τεχνική υποστήριξη με άμεση απόκριση.
 • Εγγύηση ποιότητας
 • Κατασκευές σε ειδικές διαστάσεις και χρώμα – CUSTOM LIGORT

Το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς CUSTOM LIGORT, που την κάνει πραγματικά ξεχωριστή, είναι ότι δεν υπάρχει δέσμευση διαστάσεων και μπορεί να γίνει όπως ακριβώς επιθυμείτε. Επίσης, εάν δεν σας καλύπτει το χρωματολόγιο που σας προτείνει η standard γκάμα του κάθε μοντέλου (πολύ πλούσια από μόνη της) τότε μπορείτε να της δώσετε ό,τι χρώμα επιθυμείτε! Αυτό μπορεί να γίνει στις λάκες μέσα από την καρτέλα Ral και στον καπλαμά όπου αρκεί ένα δείγμα για να γίνει στο χρώμα που επιθυμείτε. Να σημειωθεί ότι όλα τα μοντέλα αυτής της σειράς συνδυάζονται μεταξύ τους. Αφήστε λοιπόν τη φαντασία σας ελεύθερη, εκφράστε μας την ιδέα σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες των μοντέλων που σας παρουσιάζουμε. Έτσι η σειρά καλύπτει τους απαιτητικούς και ξεχωριστούς χώρους αλλά και τις μοναδικές εμπνεύσεις.

Ανακαίνιση κατοικίας

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά όλα τα στάδια για την ανακαίνιση σπιτιού σας ή την ανακαίνιση κουζίνας σας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και απαλλάσσουν τον πελάτη από το άγχος, την αβεβαιότητα, αλλά και το κόστος που συνεπάγεται η μεμονωμένη αναζήτηση συνεργείων για την κάθε μία εργασία ξεχωριστά.

Σαν επιχείρηση δίνουμε μεγάλη έμφαση στην άριστη τοποθέτηση, έχοντας εξειδικευμένα συνεργεία στην τοποθέτηση ιταλικών επίπλων κουζίνας. Τις ημέρες τις ανακίνησης, που τοποθετούμε τα νέα έπιπλα κουζίνας, αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες (αποξήλωση και απομάκρυνση παλαιών επίπλων, ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, τοποθέτηση πλακιδίων κλπ), μέχρι την πλήρη και ολοκληρωμένη λειτουργία των επίπλων κουζίνας σας. Μεταφέρουμε και τοποθετούμε τα προϊόντα (ντουλάπια κουζίνας) στο χώρο σας και δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα που θα απολαμβάνετε για πάρα πολλά χρόνια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συνεργασία με αρχιτέκτονες – διακοσμητές

Παράλληλα με την λιανική πώληση η ARTICON έχει αναπτύξει ένα εσωτερικό τμήμα που απευθύνεται σε αρχιτέκτονες. Οι δυνατότητες παραγωγής είναι ουσιαστικά απεριόριστες και σε συνδυασμό με την εμπειρία των σχεδιαστών και των τεχνικών μας, μπορούμε να υλοποιήσουμε τα πιο απαιτητικά και ριζοσπαστικά σχέδια.

Συνεργασία με κατασκευαστές

Eπίσης η ARTICON έχει αναπτύξει και ένα εσωτερικό τμήμα που απευθύνεται σε κατασκευαστές. Με μια πολυετή εμπειρία και έχοντας ειδικές ικανότητες μπορεί να παρακολουθήσει το έργο από την ανάλυση του μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Το τμήμα αυτό είναι σε θέση να παρέχει μια σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων σε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, αποθηκευτικές λύσεις ,εσωτερικές πόρτες ,έπιπλα γραφείου και σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της εποχής.

Η παραμετροποίηση των συστημάτων παραγωγής μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ιδιαίτερη ανάγκη του τελικού χρήστη παράγοντας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

 Eπικοινωνήστε μαζί μας.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ARTICON είναι:

 • Ανάλυση του έργου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αρχιτέκτονα-διακοσμητή και κατασκευαστικές συμβουλές για βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.
 • Έγκαιρος προϋπολογισμός για την κατασκευή, με βάση το κόστος για τους εμπλεκομένους στο έργο.
 • Χρήση πάντα πιστοποιημένων, αναγνωρισμένων και δοκιμασμένων επώνυμων υλικών τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές Ε1 της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την εκπομπή φορμαλδεΰδης.
 • Ειδικές οικονομικές συμφωνίες ανάλογα με τον όγκο του έργου.
 • Παράδοση του έργου πάντα στον συμφωνηθέντα χρόνο.

Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και τον σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας

Επικοινωνία

Copyright © 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας: LikeNet