ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ | ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ.

Ο όμιλος ARTICON, ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τη διάθεση στην ελληνική αγορά επίπλων κουζίνας – ντουλαπών – εσωτερικών πορτών – εξοπλισμό κουζίνας και ειδικών κατασκευών, καθώς είναι και αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων Ιταλικών οίκων.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ

Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη, με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικών χώρων, τις ανακαινίσεις οικιών, τις διακοσμήσεις και ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, τις ειδικές κατασκευές καθώς και τον σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας.

Με το χρόνο προστέθηκαν η εμπορία και κατασκευή επίπλων και επίπλων κουζίνας, καθώς και οι εισαγωγές ιταλικών προϊόντων. Σήμερα λειτουργούν δύο εκθέσεις, στον Άγιο Δημήτριο και στην Καλλιθέα, όπου παρουσιάζονται έπιπλα κουζίνας, έπιπλα, ερμάρια υπνοδωματίων, εσωτερικές πόρτες και θωρακισμένες πόρτες.

Στις 2 εκθέσεις μας, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό, στα υλικά, στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά συγχρόνως να διαμορφώσει άποψη για το δικό του χώρο μέσα από την παρουσίαση σε υπολογιστή.

Την εμπειρία και την υψηλή εξειδίκευση της εταιρείας μας πλαισιώνουν και γνωστοί οίκοι του εξωτερικού.

Επίσης η εταιρεία διαθέτει έναν ευρύ κατάλογο από εξειδικευμένους συνεργάτες και έχει τη δυνατότητα να αναλάβει μεμονωμένες εργασίες όπως χτισίματα, σοβατίσματα, μονώσεις, ηλεκτρικές και υδραυλικές εργασίες, τοποθετήσεις πλακιδίων, τζάκια, ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, γυψοσανίδες, αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές.

Επισκεφτείτε τις εκθέσεις μας και δώστε μας την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε λειτουργικά έπιπλα, φτιαγμένα για να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, ακόμα και σε ειδικές κατασκεύες.

Είμαστε κοντά στον κάθε πελάτη για να προτείνουμε την ιδανική λύση στο χώρο του και στόχος μας είναι η τελειότητα των κατασκευών, η αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος καθώς και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Eιδικοί τρόποι συνεργασίας για συναδέλφους μηχανικούς – διακοσμητές – εργολάβους.

Με εκτίμηση

Μανώλης Ξενάκης
Αρχιτέκτων Μηχ. Ε.Μ.Π

Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και τον σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας

Επικοινωνία

Copyright © 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας: LikeNet