Ντουλάπες που ξεχωρίζουν για μοντέρνα σπίτια. | ARTICON
Ντουλάπες

Σε μια κρεβατοκάμαρα, βασικό έπιπλο εκτός από το κρεβάτι, αποτελούν και οι ντουλάπες στις οποίες φυλάσσονται τα ρούχα σας και άλλα σημαντικά προσωπικά αντικείμενα. Στις μέρες μας, που τα σπίτια πλέον κατασκευάζονται με μοντέρνα στοιχεία, η ντουλάπα θα πρέπει και αυτή να ακολουθεί την ίδια μορφή διακόσμησης. Παρακάτω θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ποια είναι η κατάλληλη ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο σας, με βάση το δικό σας προσωπικό στιλ.

Μοντέρνες ντουλάπες

Εάν σας αρέσει το ιδιαίτερα μοντέρνο στιλ, τότε μπορείτε να το αναδείξετε εάν τοποθετήσετε εξωτερικά της ντουλάπα σας, έναν καθρέπτη. Η κατασκευή αυτή διατίθεται στην αγορά με ανοιγόμενες ή συρόμενες πόρτες και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές.

Ανοιχτή γκαρνταρόμπα

Εάν διαθέτετε μεγάλο σπίτι και ο χώρος της ντουλάπας σας είναι ένα ξεχωριστό δωμάτιο, τότε η λύση είναι η ανοιχτή γκαρνταρόμπα. Πρόκειται για ράφια και άλλες κατασκευές κατά μήκος των τοίχων ώστε να μπορείτε εκεί να κρεμάτε τα ρούχα σας και να αποθηκεύετε άλλα σημαντικά αντικείμενα.

Ντουλάπες για εξοικονόμηση χώρου

Η ντουλάπα αυτή αποτελεί ιδανική επιλογή κυρίως για επαγγελματικούς χώρους. Πρόκειται για ένα τοίχο – ντουλάπα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαχωριστικό χώρου.

Η κλασική επιλογή

Η συρόμενη ντουλάπα στο χρώμα του ανοιχτού καφέ ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια. Πρόκειται για ντουλάπα με μεγάλο βάθος το οποίο παρέχει μεγάλη χωρητικότητα.

Παιδική ντουλάπα

Η παιδική ντουλάπα προτείνεται δίφυλλη. Για να ταιριάζει στο παιδικό δωμάτιο θα πρέπει να διαθέτει ευχάριστη, χρωματιστή όψη.

Ντουλάπα με μεγάλη χωρητικότητα

Εάν διαθέτετε μεγάλο δωμάτιο, τότε η ντουλάπα αυτή είναι ιδανική για εσάς. Πρόκειται για μια κατασκευή η οποία καλύπτει όλο τον τοίχο και είναι μεγάλου βάθους.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση

Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και τον σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας

Επικοινωνία

Copyright © 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας: LikeNet