Μοντέρνα κουζίνα με νησίδα | ARTICON - Έπιπλα κουζίνας
Μοντέρνα κουζίνα

Γιατί κάποιος να επενδύσει σε μια μοντέρνα κουζίνα με νησίδα;

Η κουζίνα θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού, καθώς εκεί συγκεντρώνεται η οικογένεια για να γευματίσει, για αυτό θα πρέπει να είναι άνετη και κυρίως να διαθέτει ένα υπέροχο στιλ.

Η νησίδα τραβά πάντα τα βλέμματα και αυτό διότι βρίσκεται στη μέση του δωματίου. Στην αγορά μπορεί κανείς να βρει αμέτρητα χρώματα και σχέδια νησίδας και για κάθε στιλ.

Η νησίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποθηκευτικός χώρος, εφόσον διαθέτει συρτάρια στις πλευρές της. Βάλε εκεί τα βιβλία μαγειρικής σου και διάφορα είδη κουζίνας που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Η νησίδα έχει την τάση να δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως η κουζίνα είναι πιο μεγάλη. Για αυτό είναι ιδανική ακόμα και για τις πιο μικρές κουζίνες.

Εφόσον στο σπίτι σου υπάρχουν πολλά χρώματα επέλεξε το χρώμα της νησίδας να είναι το λευκό. Το χρώμα αυτό δεν δημιουργεί θόρυβο και κυρίως δεν κουράζει τα μάτια. Εφόσον όμως τα γήινα χρώματα επικρατούν στο σπίτι σου, τότε μην φοβηθείς να παίξεις με αντιθέσεις και ιδιαίτερα σχέδια.

Το vintage στοιχείο δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και εσύ μπορείς να αποδώσεις το κλασικό ύφος στην μοντέρνα κουζίνα επιλέγοντας μια κουζίνα με ρετρό πλακάκια. Τα έντονα χρώματα και σχέδια θα δώσουν ξεχωριστό ύφος στην κουζίνα σου χωρίς να κουράζουν.

Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και τον σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας

Επικοινωνία

Copyright © 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας: LikeNet