Καταστήματα | ARTICON - Ανακαινίσεις - Έπιπλα Κουζίνας - Μπάνιου

Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη, με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και το σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας. Με το χρόνο προστέθηκαν η εμπορία και κατασκευή επίπλων και επίπλων κουζίνας, καθώς και οι εισαγωγές ιταλικών προϊόντων. Σήμερα λειτουργούν δύο εκθέσεις – καταστήματα (στον Αγ. Δημήτριο και στην Καλλιθέα) όπου παρουσιάζονται έπιπλα κουζινας και ερμάρια υπνοδωματίου αλλά και έπιπλα όλων των ειδών.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην καινούργια μας ιστοσελίδα να επιλέξετε μέσα απο μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, για να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας και όχι μόνο,σε προσιτές τιμές διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα στα υλικά μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και τον σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας

Επικοινωνία

Copyright © 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας: LikeNet