Πολυτελή Κουζίνα - Αποκτήστε την Οικονομικά | ARTICON
Πολυτελή Κουζίνα

Ακόμα και να μην διαθέτετε αρκετά χρήματα ώστε να κάνετε μια ολική ανακαίνιση κουζίνας, μπορείτε κάνοντας λίγες και κυρίως οικονομικές αλλαγές, να μετατρέψετε την κουζίνα σας, σε ένα πολύ όμορφο και πολυτελέστατο χώρο. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις οκτώ αλλαγές που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε για να αποκτήσετε μια πολυτελή κουζίνα.

Τα ντουλάπια σας
Δεν χρειάζεται να βάλετε καινούργια ντουλάπια. Μπορείτε απλά να βάλετε νέες πόρτες στα ήδη υπάρχοντα ή να βάψετε τις πόρτες, ώστε να φαίνονται σαν καινούργιες. Μπορείτε να προσθέσετε γυαλί για να μεταμορφώσετε τα ντουλάπια σας.

Τα μεταλλικά στοιχεία
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα χερούλια από τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας με καινούργια, πιο μοντέρνα. Η κουζίνα σας θα αλλάξει εμφάνιση, έστω και με αυτή την μικρή αλλαγή.

Φωτιστικά
Η κουζίνα φαίνεται πάντα όμορφη εάν υπάρχει φυσικός φωτισμός όπως ένα παράθυρο ακριβώς πάνω από τον νεροχύτη. Όμως αυτό δεν αρκεί, θα πρέπει να υπάρχει και τεχνητός φωτισμός τον οποίο μπορείτε εσείς να τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία στην κουζίνα σας και να κάνετε την διαφορά.

Έργα τέχνης
Ακόμα και η κουζίνα χρειάζεται πίνακες για την διακόσμηση της. Μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο πίνακα σε πολύ έντονο χρώμα.

Η ατμόσφαιρα
Μπορείτε να κάνετε πιο όμορφη την ατμόσφαιρα βάζοντας φρέσκα λουλούδια στο βάζο πάνω στο τραπέζι και μοντέρνα μαξιλάρια πάνω στον καναπέ.

Η καθαριότητα
Ο χώρος αυτός θα μοιάζει φανταστικός εάν είναι καθαρός. Φροντίστε ώστε να υπάρχει καθαριότητα, κάνοντας τα πάντα να λάμπουν. Μπορείτε μάλιστα να αφήσετε στον πάγκο της κουζίνας μόνο τις πιο χρήσιμες συσκευές, ώστε ο πάγκος σας να φαίνεται ακόμα πιο καθαρός.

Το χαλί
Ακόμη και αν δεν είναι χειμώνας, εσείς μπορείτε να αγοράσετε ένα χαλάκι και να το τοποθετήσετε μπροστά στον νεροχύτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για να αποκτήσετε τη δική σας πολυτελή κουζίνα.

Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και τον σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας

Επικοινωνία

Copyright © 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας: LikeNet