ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ | ARTICON - Σχεδιαστικές λύσεις για την κουζίνα

ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Eάν επιθυμείτε να σας προτείνουμε σχεδιαστικές λύσεις για τον χώρο της κουζίνας σας και συγχρόνως να σας δώσουμε οικονομική προσφορά, μπορείτε να μας στείλετε την κάτοψη του χώρου σας με τις ανάλογες μετρήσεις.

Καλό θα ήταν να έχουμε και κάποιες πληροφορίες όπως τα στοιχεία σας, την διεύθυνση του χώρου της κουζίνας. Όπως επίσης τι θα σας άρεσε για την ποιότητα και τα υλικά των επίπλων ώστε να έχουμε τα αναγκαία στοιχεία και να ξεκινήσουμε τη μελέτη. Θα σας καλέσουμε εμείς για κάποιες διευκρινήσεις που είναι πιθανό να χρειαστούν.

Δεν είναι δύσκολο να μετρήσετε την κουζίνα σας, αλλά είναι σημαντικό να το κάνετε σωστά, καθώς οι μετρήσεις σας θα είναι η βάση για ολόκληρο το σχεδιασμό σας. Δώστε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο για να μετρήσετε με ακρίβεια. Σημειώστε οτιδήποτε εξέχει μέσα στο δωμάτιο, όπως καλοριφέρ, φρέατα εξαερισμού και σωλήνες.

Σημειώστε τη θέση της αποχέτευσης και της παροχής του νερού. Ξεκινήστε μετρώντας την απόσταση από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Στη συνέχεια την απόσταση μεταξύ των τοίχων, και την απόσταση από τις γωνίες μέχρι τις πόρτες. Μετρήστε κάθε παράθυρο και την απόστασή του από το δάπεδο, την οροφή και τις γωνίες του δωματίου σας. Κάντε το ίδιο και για τις πόρτες.

Θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατόν να σας καλέσουμε για παρουσίαση των προτάσεών μας .

Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και τον σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας

Επικοινωνία

Copyright © 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας: LikeNet