Μικρή κουζίνα – Τι χρώμα να βάψω τους τοίχους; | ARTICON
Μικρή κουζίνα

Εάν διαθέτεις μια πολύ μικρή κουζίνα και δεν ξέρεις σε ποια απόχρωση να κινηθείς, ώστε να βάψεις τους τοίχους, τότε αξίζει να διαβάσεις τις παρακάτω συμβουλές.

Βάψε τους τοίχους λευκούς

Το λευκό χρώμα έχει την τάση να μεγαλώνει τον μικρό χώρο, χάρη στην φωτεινότητα που εκπέμπει. Φυσικά δεν προτιμάται μόνο στις μικρές κουζίνες, αλλά σε οποιοδήποτε δωμάτιο της οικίας το οποίο είναι μικρό.

Βάψε τους τοίχους γκρι

Μπορεί για τους ποιο πολλούς το γκρι να είναι ένα σκοτεινό ή βαρετό χρώμα, εντούτοις αποτελεί την must διαχρονική επιλογή. Οι διακοσμητές προτείνουν την απόχρωση αυτή όχι μόνο στην κουζίνα, αλλά και στα υπνοδωμάτια ή το σαλόνι.

Βάψε τους τοίχους μπλε

Το μπλε αποτελεί ένα χρώμα που μας κάνει να φανταζόμαστε ελληνικά νησιά το καλοκαίρι και οι πιο πολλοί το χρησιμοποιούν για να βάψουν το μπάνιο τους, ωστόσο αποτελεί μια καλή επιλογή για την μικρή σας κουζίνα.

Βάψε την κουζίνα σου σε ροζ αποχρώσεις.

Το σομόν σίγουρα θα δώσει ένα girly style στην κουζίνα σου και θα αναδείξει τον χώρο με την φωτεινότητα που εκπέμπει. Πρόκειται για ένα ζεστό χρώμα που εκπέμπει ρομαντισμό. Εάν όμως δεν σου ταιριάζει αυτό το στιλ, μπορείς πολύ απλά να παίξεις σε κάποια σημεία με το χρώμα αυτό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση

Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και τον σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας

Επικοινωνία

Copyright © 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας: LikeNet